Uit welk materiaal zijn de Fleurfatale oorbellen gemaakt? 

De oorbellen hebben een basis van 925zilver of messing met daarop een  3 micron laagje 18 karaats Goud of Roséverguld. Ze zijn absoluut Nikkelvrij. 

Hoe onderhoud ik mijn Fleurfatale juwelen? 

Bewaar je juwelen in een afgesloten doosje, op een donkere droge plaats. - Doe eerst je parfum en make up op, pas daarna je oorbellen. Juwelen houden niet van parfum! – Ga Liefst niet douchen of  zwemmen met je oorbellen nog aan. – Poetsen kan met een juwelenpoetsdoekje of vloeibare juwelenpoets. 

Kan ik mijn bestelling afhalen bij Fleurfatale? 

Jazeker, bij het afrekenen geef je aan: ‘afhalen bij Fleurfatale in Gent’, we contacteren je dan om een moment af te spreken. 

Wanneer wordt mijn pakket verzonden? 

Je bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt en verzonden, er zit wel een marge van 5 dagen tot een week op, (we zijn een eenmansbedrijfje en alles is handgemaakt) wanneer de oorbellen onverwacht uit voorraad zijn. Heb je ze echt dringend nodig, stuur dan een bericht naar: info@fleurfatale.be 

Oorbel beschadigd of kwijt, wat nu? 

Heb je een kapotte oorbel of ben je eentje kwijt, je kan bij mij terecht om je paartje terug aan te vullen. Draag je je oorbellen heel veel en verdwijnt de vergulding een beetje, dan kan je hier ook terecht voor een nieuw laagje goud. Stuur een mail met foto naar: info@fleurfatale.be 

Mijn pakket is beschadigd, wat nu? 

Neem direct foto’s van je pakket en de beschadiging, en stuur ze naar: info@fleurfatale.be  Geen nood:  Je pakket is verzekerd, wij zorgen voor nieuwe exemplaren! 

Hoe bestel ik een cadeaubon en waar kan ik die gebruiken? 

Via deze link kan je een bon bestellen om te versturen via mail of zelf af te drukken.  Via deze link versturen wij de bon in een mooi pakketje naar de ontvanger.  De cadeaubon kan verzilverd worden in de webshop of op een beurs waar Fleurfatale aanwezig is. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password