Algemene Voorwaarden

Fleurfatale
Woeringenstraat 30 - 9000 Gent

BTW: BE 0787768870
E-mail: info@fleurfatale.be

Online bestellen

 

Levering en verzending

De levertermijn na het ontvangen van jouw bestelling is ongeveer 5 weekdagen. Het kan gebeuren dat een item onverwacht uit voorraad is, daarvan wordt je op de hoogte gesteld per mail.

Door een bestelling te plaatsen bij Fleurfatale geef je als klant te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatische e-mail met de bevestiging van je bestelling. Die bevestigingsmail bevat alle gegevens om ook te kunnen dienen als eventuele factuur voor je boekhouding.

verzending gebeurt verzekerd met Bpost

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking. Indien je toch schade vaststelt aan de door jouw bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen. mail: info@fleurfatale.be We vragen dan ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!

Op alle overeenkomsten tussen Fleurfatale en de klant is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Fleurfatale behoudt het recht om bestellingen aan te nemen of te weigeren. Op eenvoudig verzoek zal de weigering aan de klant worden meegedeeld. 

Er is sprake van een verkoopsovereenkomst wanneer Fleurfatale de bevestiging van de aankoop ontvangt. Bij niet betaling kan deze ongedaan gemaakt worden

Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld : e-mail, backups, ...) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopsovereenkomsten en relaties.

 

Herroepingsrecht & retour

De consument heeft het recht aan Fleurfatale mee te delen (via mail: ino@fleurfatale.be) dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De consument stuurt dan de goederen in originele verpakking op eigen risico en kosten terug.

Nadat wij uw e-mail beantwoord hebben, kunt u uw artikelen terugsturen naar Fleurfatale, Woeringenstraat 30, 9000 Gent onder volgende voorwaarden:

-       Het artikel dient in ongewijzigde staat (nieuw + eventueel labels) teruggestuurd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

-       De verzendingskosten zijn ten laste van de koper.

-       Van zodra wij de artikelen in originele staat terug in ons bezit hebben, storten wij u het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de verzendingskosten) binnen de 30 dagen terug.

- Cadeaubonnen kunnen niet in geld uitgekeerd worden

 Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan Fleurfatale of de leverancier van het artikel.

 

Prijzen en productinformatie

Alle vermelde prijzen zijn steeds uitgedrukt in euro (€), inclusief BTW (21%) en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen voor accessoires gelden per paar, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Fleurfatale houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is of niet up-to-date is. Fleurfatale is wat de juistheid, geactualiseerdheid, of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Fleurfatale is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten.

De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Wanneer artikelen kleiner of groter tailleren dan gewoonlijk, wordt dit in de mate van het mogelijke op de site vermeld. Wanneer U specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij U ons te contacteren op fleurfatale@telenet.be

Betaling

Wanneer u een bestelling plaatst bij Fleurfatale, wordt deze voor u voor een totaal van 14 kalenderdagen gereserveerd. U krijgt een orderbevestiging per mail toegezonden. (indien u binnen het half uur geen e-mail ontvangt, gelieve ons te contacteren op fleurfatale@telenet.be. Indien wij na die 14 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt het artikel terug in de verkoop geplaatst.

Betalingsmogelijkheden

Cash (enkel bij persoonlijke levering of afhaling, op afspraak (contacteer ons op fleurfatale@telenet.be )

Overschrijving op onze Belgische rekening BE66 737061934543 ( BIC: KREDBEBB) met vermelding van uw bestelnummer. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat.

Via uw Paypal rekening (voor meer informatie ga naar www.paypal.be)

Via creditcard (Visa, Mastercard)

Via Multisafepay

 Levering en verzending

Wij behouden ons het recht voor om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur. Bij een persoonlijke levering of afhaling worden geen verzendingskosten aangerekend.

 Naar België

-       Binnen de 1 tot 10 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je pakje. 1 tot 2 werkdagen later zal het pakje aangeboden worden door de postbode. Het pakje wordt verzekerd verstuurd door Bpost en heeft een tracking code, normaal is het de dag erop, maar Bpost kan dit niet altijd garanderen.

-      Voor een verzending naar België  steeds een vast bedrag van 7€ per artikel.  deze verzending is verzekerd tot 500 euro. Mocht het pakket verloren gaan, dan stelt Fleurfatale een onderzoek in bij Bpost, de klant hoeft dit niet te doen.

-       Past jouw bestelling in de brievenbus dan wordt deze door de postbode samen met de gewone post aan huis afgeleverd. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de bus en kan je het pakket afhalen in het postkantoor. Als je wil, kan je tijdens de bestelling bij "leveringsadres" natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

Europa

Binnen de 3 à 7 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je pakje. Hier gebruiken we de buitenlandse tarieven van Bpost.

Privacybeleid

 Alle privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.