Stories

 • Kleur bekennen

  Kleur bekennen

  Vraag jij je ook wel eens af, of je mooier bent met zilver of met goud? Sta je met geelgoud? of ben jij een roségoud type?

  Om te bepalen welke kleur het best bij je past,  moet je eerst zien te achterhalen of je een koele of warme huidtint hebt. at doe je best door te kijken naar de onderkant van je pols in natuurlijk zonlicht. Als je aders blauwig of paarsig lijken, dan heb je een koele ondertoon en sta je goed met zilver. (je huid is dan een beetje rozig of rood)
  Zien je aders er eerder groen uit, dan ben je een warm type en straal je met goud. (je huid heeft in dit geval een beetje een gelige schijn.)
  Je haar en oog kleur spelen ook een rol. Mensen met bruine ogen en goud of koperen tinten in hun haar hebben meestal een warme ondertoon. (dit zijn goud types)
  Groene of blauw- ogige-mensen  hebben doorgaans een koude ondertoon in hun huid. (dit zijn dus zilver types).
  Rosé goud moet je een beetje beschouwen als een nude kleur. Heb je een rozig blosje en blonde haren, dan sta je heel zeker met rosé. Roségoud is geen blikvanger, eerder een ton sur ton tint. Heel subtiel, maar o zo mooi als je het met andere tinten rosé of poederkleurtjes in je outfit combineert! 
  Rosé heb ik niet standaard in mijn gamma, maar je kan dit zeker op bestelling!
  Lees verder
 • A thing of Beauty is a joy forever

  A thing of Beauty is a joy forever

  Tips om je juwelen mooi te houden

  Bewaar je juwelen in een afgesloten doosje, op een donkere droge plaats. Dus liefst niet in je  badkamer ;-)

  - Doe eerst je parfum en make up op, pas daarna je oorbellen of halsketting. Juwelen houden niet van parfum!

  -Ga liefst niet douchen of zwemmen met je oorbellen nog aan.  Shampoo doet soms rare dingen met juwelen.

  - Poetsen kan met een juwelenpoetsdoekje of vloeibare juwelenpoets. Maar een supertip is ook borstelen met tandpasta en een oude tandenborstel.

  Lees verder